ma. mrt 20th, 2023
makkelijkste autotuning

Je hebt besloten de wereld van het tunen van auto’s voor ultieme prestaties te omarmen en nu vraag je je af wat de beste tuner auto’s voor beginners zijn. Dit is meer dan een hobby – het is een kans om te leren, plezier te hebben en te eindigen met een geweldig uitziende auto. Het kan overweldigend zijn om uit te zoeken waar je moet beginnen, maar we zijn er om je te helpen. Er zijn tal van tuningopties voor beginners, maar wij hebben vijf van de beste op één plek verzameld.

1. Acura RSX

Blauwe Acura op een lege parkeerplaats

De Acura RSX is een van de beste tuners om aan te passen omdat het een prima introductievoertuig is. In wat in essentie een aangepaste Civic is, krijg je een eenvoudige motor om mee te spelen, en omdat het een Honda is, weet je dat hij eeuwig meegaat.

Met zijn VTEC-systeem met dubbele bovenliggende nokkenas kan hij in 6,7 seconden van 0-100 km/u rijden. Het is een competent ontwerp, zelfs voordat je hem gaat modificeren, waardoor het een van de beste tuner auto’s voor beginners is.

2. Nissan Sentra SE-R

Dit is een consequent onderschatte auto, en daar is een simpele reden voor: het is een Sentra, en Sentra’s zijn niet mooi. De esthetiek van deze auto doet sommigen denken aan een goedkope auto uit de jaren tachtig, maar het is eigenlijk een opmerkelijk goed presterend beest van een subcompact.

De SE-R heeft een legendarische Nissan SR20 motor die letterlijk zijn gewicht in goud waard is. Hij is in staat tot belachelijke hoeveelheden PK en koppel als je hem bouwt, en hij is stevig als een tank. Omdat hij er zo slecht uitziet, kun je er voor weinig geld een krijgen, en als je er werk in stopt, heb je de dwarsligger van alle dwarsliggers. De Sentra SE-R is beslist een van de beste tuner auto’s om aan te passen voor beginners, een perfecte herinnering om een boek niet te beoordelen aan zijn omslag.

Uitgelicht: rear bar

3. Mitsubishi 3000GT

Dit is een vreemde eend in de bijt omdat hij het resultaat is van een schijnbaar vreemde samenwerking tussen Chrysler en Mitsubishi. Ondanks zijn ongekende oorsprong wordt de 3000GT in de tunergemeenschap gerespecteerd als een van de betere vroege jaren negentig modellen vanwege de enorme kracht die mensen uit deze auto kunnen halen.

Hij ziet er zelfs naar moderne maatstaven behoorlijk goed uit, en met de juiste onderdelen kun je er een dreigend wapen van maken dat sommige van zijn duurdere concurrenten kan oproken. De VR-4 is de vierwielaangedreven versie, die moeilijk te vinden is, maar alle 3000GT’s kunnen met genoeg moeite tot prestaties worden gebracht. Het is een van de beste tuningopties voor beginners vandaag de dag.

4. Toyota Supra

Als een van de beste auto’s om te tunen voor beginners, is de Supra een favoriet in de tunergemeenschap vanwege de beruchte 2JZ motor die genoeg vermogen levert om je bij het verlaten van je oprit te doden. Hij wordt ook ondersteund door een robuuste onderdelenmarkt, dus de beschikbaarheid is beperkt tot je banksaldo. Deze auto werd bijna tien jaar lang geproduceerd, wat boekdelen spreekt over zijn populariteit en de ruime beschikbaarheid van onderdelen.

Niets is frustrerender dan al je onderdelen te moeten aanpassen omdat je ze nergens kunt vinden, maar dat probleem zul je met de Supra niet hebben. Het enige wat zeldzamer is dan mensen die in Californië de maximumsnelheid rijden, is een Supra in voorraad. Deze auto is gemaakt om aangepast te worden.

Tip: deurlijsten

5. Skyline GT-R

Dit is de heilige graal voor liefhebbers van car mods, en niet alleen vanwege de geweldige naam. Uniek opvallend en Japans in zijn esthetische perspectief, is de Skyline het neusje van de zalm voor wie de beste tuner auto’s wil modificeren voor beginners.

Met een beetje tuning en de juiste onderdelen kun je de machtige RB26DETT en alle glorie die hij bevat vrijspelen en heb je een crimineel snel en immens krachtig prestatiebeest dat de naam Godzilla heeft verdiend.

Door adminde